Return to: Soccer News

Juventus Kläder Barn Kommer Att Förvänta Sig Kevin Strootman Att Komma?Några italienska medier har hävdat att Juventus inte har givit upp planen att introducera Kevin Strootman, Klubbens Rom-mittfältare, för vilken de är villiga att betala en överföringsavgift på 45 miljoner euro. Stöd sina fans och vill hitta Fotbollströjor barn kan du klicka på länken för att lära dig om de senaste utvecklingen och relaterade produktguider.

Kevin Strootmans namn har länkats till Juventus-klubben många gånger i sommar, men Rom-klubben är inte villig att sälja sina mittfältare för att styra rivaler. Ändå påpekar rapporter från italienska medier att Juventus fortsätter att jaga Kevin Strootman innan överföringsfönstret stängs i sommar, och de är redo att höja sitt erbjudande. Rapporten hävdar att Juventus tidigare erbjudande till Kevin Strootman var 40 miljoner euro plus bonusar, och nu är Allegris lag villigt att höja erbjudandet till 45 miljoner euro och betalar minst 35 miljoner euro i förskott. Hur reagerar fansen på Juventus? Bära Juventus kläder barn som den nya spelaren? Endast efter en lyckad signering kommer svaret att erhållas.

Kevin Strootmans kontrakt innehöll en 45 miljoner euro brottsklausul, men kunde inte aktiveras i sommar. I nuvarande läge vill Juventus få holländska landslaget Kevin Strootman innan överföringsfönstret stängs i sommar, men det är fortfarande mycket svårt. Så det verkar som att anhängare som vill få sin senaste tröja kanske måste vänta länge. Naturligtvis, för fans som vill Köp billiga fotbollströjor, erbjuder vår onlinebutik också den bästa ingången. Säker och effektiv service kommer att tillfredsställa ...

News Release: Juventus Kläder Barn Kommer Att Förvänta Sig Kevin Strootman Att Komma?
Submitted on: September 01, 2017 09:48:20 AM
Submitted by: fotbollsklader
On behalf of: www.fotbollstall.com/
advertisement